Make your own free website on Tripod.com
GERBANG

LAMAN WEB PENGIKLANAN

[LAMAN UTAMA] [LAMAN AHLI] [CHAT] [EGOLD][TIPS PENGIKLANAN/PROMOSI] [FORUM] [SOAL JAWAB] [SENARAI GRUP] [SENARAI LAMAN PENGIKLANAN] [CONTOH AYAT IKLAN] [MOTIVASI DIRI] [EBOOK PERCUMA] [TIPS JUTAWAN]

Berikut adalah senarai laman web pengiklanan yang mana anda boleh mengiklankan perniagaan anda. Ada laman yang memerlukan anda membuka akaun terlebih dahulu sebelum  anda menghantar iklan. Sementara ada juga laman yang tidak memerlukan anda berbuat demikian. Namun anda tidak perlu risau, kerana anda tidak perlu membayar apa-apa bayaran hanya untuk membuka akaun.

LAMAN WEB PENGIKLANAN.

Laman web ini 100% laman web yang dikhususkan untuk pengiklanan. Anda boleh memilih samada hendak membuat pengiklanan secara berbayar atau percuma. Sudah pastilah iklan berbayar mendapat tempat yang lebih baik & istimewa berbanding iklan percuma.

 

LAMAN WEB KOMUNITI.

Laman Web komuniti biasanya mewakili golongan tertentu seperti remaja, keluarga, golongan perniagaan dan seumpamanya. Namun terdapat juga ruangan khusus untuk tujuan pengiklanan. Anda boleh mengiklankan produk/perniagaan anda melalui ruangan iklan, atau pun forum, atau pun pautan. Jika anda ingin menggunakan ruangan forum, pastikan anda memasuki 'wilayah' yang betul, agar tidak mengganggu ahli-ahli yang lain.