Make your own free website on Tripod.com
GERBANG

LAMAN AHLI

[LAMAN UTAMA] [LAMAN AHLI] [CHAT] [EGOLD][TIPS PENGIKLANAN/PROMOSI] [FORUM] [SOAL JAWAB] [SENARAI GRUP] [SENARAI LAMAN PENGIKLANAN] [CONTOH AYAT IKLAN] [MOTIVASI DIRI] [EBOOK PERCUMA] [TIPS JUTAWAN]

SELAMAT DATANG !

SALAM SEJAHTERA !

Selamat datang kami ucapkan kepada anda. Apa bila anda berada di Laman Ahli ini, bermakna anda sudah pun mendaftar sebagai Ahli VIP mana-mana perniagaan MLM atau program Affiliate yang telah disertai oleh kami. Ini kerana, Laman Web ini hanya khusus untuk ahli-ahli tajaan kami sahaja !

 Sekalung tahniah dan terima kasih saya ucapkan kepada anda kerana telah menjadi ahli keluarga kami, dan telah memberikan kepercayaan kepada kami untuk menjadi upline anda.

 

PANDUAN MENGGUNAKAN LAMAN WEB INI...

Laman Web ini hanya boleh dimasuki melalui pautan yang telah kami  berikan melalui emel anda. Sila tempatkan emel tersebut ke dalam folder khas agar ianya tidak ter'padam' ketika anda memadamkan emel-emel yang lain. Sila simpan alamat emel kami di dalam address book di akaun emel anda supaya mudah anda mengesan kehadiran emel kami.

Sekiranya anda sudah pergi ke LAMAN UTAMA, sila gunakan butang BACK di TOOL BAR untuk kembali semula ke LAMAN AHLI.

 

 

(Kandungan Laman Web ini akan ditambah dan dikemaskinikan sepanjang masa. Sila kunjungi laman ini selalu untuk mendapatkan maklumat-maklumat terbaru.)

BORANG CADANGAN & PANDANGAN
Sekiranya anda mempunyai cadangan & pandangan yang bernas untuk menjadiakn laman ini lebih bermanfaat untuk semua ahli, sila kemukakan komen anda melalui borang di bawah. Sumbangan anda amatlah kami hargai.

NAMA :
EMEL :
CADANGAN / PANDANGAN :